Binnenkort online!

Deze dienst is nog onder constructie, maar u kunt gerust een mailtje sturen voor meer informatie.

Social Media Marketing

Deel deze dienst:

Overview

Sociale media. Vele onder ons zitten sowieso op minstens 1 social media platform. We kunnen niet anders. Kijk maar naar linkedIn voor de jouw bedrijf. Facebook om meestal in contact te blijven met jouw familieleden en vrienden die al maanden/ jaren nietmeer hebt kunne zien. Instagram voor het plezier of juist ook meer voor het visueel aspect van jouw bedrijf. Je kan zo verder gaan. Sociale media platformen zijn nu een zeer goede bron om nieuwe lead binnen te brengen en te werken aan jouw branding. 

Nu denk je, ok ik ga dit en dat doen. Je hebt praktisch zoveel ideeën of juist niet. Je begint toch te posten. De eerste week gaat, de tweede week begin je te zien dat er veel werk in kruipt en de derde week heb je gewoon geen tijd meer om constitent te zijn voor jouw doelpubliek. 

Dit is wat wij nu gaan doen voor jou, het ontzorgen van al die taken die erbij horen zodat jij contant in contact kunt blijven met jouw publiek, constant kunt posten en meer verkeer kunt boeken en zo meer klanten. 

De aanpak

Ja nu wil je graag even weten hoe wij (Saasly) jou gaan helpen hier mee. 

Bij het intake gesprek bekijken we wat u de dag van vandaag al hebt.

Daarna gaan we tesamen een lijst afgaan dat ons gaat helpen om jouw doelpubliek het beste te kunnen bereiken. 

Daarna overlopen we de opties dat u kunt doen bij ons. hier kunt u dan beslissen tot waar u bereidt bent om te spenderen.

Na het analyseren, stellen wij een contentplan voor aangepast aan jouw bedrijf. 

En is het ACTIE!

Wat zijn de voordelen?

Wat zijn de voordelen?

Stap 3: PLanning

Onze strategen vertalen de bouwstenen van je marketingstrategie naar een actieplan waarmee je morgen aan de slag kan. Commerciële acties en ijzersterke campagnes, uitgezet in een overzichtelijke kalender, brengen je merk tot leven. Je wordt uitgerust met alle tools om je organisatie naar het volgende niveau te tillen. 

Saasly: klaar voor aanpassing, klaar voor jouw digitalisatie.

We zijn zowel online als offline jouw persoonlijke partner in het uitwerken van een totaal optimalisatie van jouw bedrijf. 

Lees en onderneem

Diensten

Tools

Kenniscentrum

Let's meet

Bedankt!

Wij hebben jouw berichtje goed ontvangen! 

U ontvangt zodadelijk een bevestingsmailtje van ons.